Luchttechniek

Specialist in luchttechniek

Door ruime ervaring is snel te zien wat de luchtventilatie en/of installatie problemen zijn in een bedrijf. Fouten in de luchtventilatie kunnen niet alleen voor onnodige kosten zorgen maar ook voor klimaatklachten van werknemers. Klachten die hierdoor kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld; hoofdpijn, vermoeidheid, droge ogen en concentratieproblemen.

Uit de praktijk blijkt dat veel installaties niet optimaal staan afgesteld. Deze fouten ontstaan vaak door het verkeerd gebruik van het gebouw en de installaties of het technisch slecht functioneren van de klimaatinstallaties.

Door middel van professionele en geavanceerde metingen kunnen we mogelijke installatie problemen vaststellen. Hierdoor kan de luchtventilatie en verwarming weer op de juiste en energiezuinige manier functioneren. Dit zorgt daarnaast ook voor een prettige werkomgeving.

Door niet alleen de situatie te analyseren, maar ook daadwerkelijk onderzoek te doen geven wij een betrouwbaar en professioneel advies.  Wij denken graag in oplossingen. Een dure investering in een nieuwe installatie is niet altijd nodig. Vaak kunnen installatieproblemen eenvoudiger opgelost worden.

Bij het opleveren van een nieuw kantoorpand kunnen wij ook controles uitvoeren om te kijken of alle (lucht) installaties goed zijn afgesteld volgens de aanwezige gegevens of volgens bouwbesluit.

Neem vrijblijvend contact met ons op