Over Teeninga

Over Teeninga

Mijn naam is Gjalt Teeninga. Sinds 1989 ben ik werkzaam in diverse vakgebieden en heb ik ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers zoals GTI, ImTech en Strukton. Door deze verscheidenheid in werkgevers heb ik mogen werken met veel verschillende systemen en installaties. Hierdoor heb ik een breed scala aan werkzaamheden ontwikkeld die ik kan aanbieden voor thuis en bedrijven. Service en onderhoud zijn hierbij voor mij erg belangrijk.

Naast onderhoud en installatie voor CV ketels verzorg ik ook elektrotechnische installatie, zoals het vervangen van meterkasten, het aanpassen van regeltechnische installatie en het maken van regeltechnische omschrijvingen. Ook het controleren van de juiste werking van de regeltechnische sturingen is aan mij toevertrouwd.

Ook werk ik als technisch specialist luchttechniek. Voor verschillende grote bedrijven en instanties zijn er veel luchtventilatie en/of installatie problemen onderzocht, geanalyseerd en opgelost. Dit resulteerde in een zuiniger energieverbruik, lagere energiekosten, minder klimaatklachten voor medewerkers, minder ziekteverzuim en een verhoogd concentratievermogen.

Hieronder een kort overzicht van mijn meest recente opdrachtgevers:

  • Hoofdgebouw van Provincie Frysl├ón; luchtzijdig inregelen en diverse problemen oplossen.
  • Lucas Kramer; lucht en waterzijdig inregelen
  • NS stations; onderhoud cv installatie, klimaatklachten onderzoek.
  • Juridisch Loket Nederland; klimaatklachten onderzoeken en advies geven over oplossingen.
  • Philips Drachten; regeltechnische installatie aanleggen en in bedrijf stellen.
  • Lankhorst Sneek; onderhoud cv en luchtinstallatie.
  • Waterschap Friesland; regelinstallatie aanleggen

Neem vrijblijvend contact met ons op